Introduction

ESITTELY 

Hei! Olet saapunut Crop Circle Connectorin nettisivuille. Tämä sivusto on internetin suurin viljapeltokuviosivusto. Tältä sivustolta löytyy tietoa kaikkiin tarpeisiin sekä muun muassa kansainvälinen viljapeltokuviotietokanta. 

Kuviot, joista on tietoa tällä sivustolla, ovat ilmestyneet viljapelloille maailmanlaajuisesti, ja niiden alkuperä on tuntematon. 

Iso-Britanniassa maanviljelijät muistavat yksinkertaisia kuvioita ilmestyneen mailleen jo sukupolvien ajan. Brittimedia julkaisi ensimmäisen artikkelin kuvioista 1980-luvun alkupuolella. 1990-luvulle tultaessa viljapeltokuviot olivat tulleet voimakkaasti yleiseen tietoisuuteen sen myötä, että tämä uusi ilmiö muuttui yksinkertaisista ympyräkuvioista valtaviksi ja monimutkaisiksi geometrisiksi muodostelmiksi. Viljapeltokuviot ovat maailmanlaajuinen ilmiö, ja joka vuosi yhä useammasta maasta tulee ilmoituksia. Tapausten pääesiintymisalueet löytyvät kuitenkin Etelä-Englannista, usein muinaispaikkojen, kuten Stonehengen, Aveburyn ja Silbury Hillin (suurin ihmisen tekemä kumpumuodostelma Euroopassa) ympäriltä. 

Vaikka kuvioiden synnystä on useita teorioita, mikään niistä ei ole pystynyt tyydyttävän tarkasti selittämään, miten kuviot muodostuvat. Varmaankin eräs vakuuttavimmasta todisteaineistosta on videomateriaali, jossa näkyy pieniä kirkkaita valkoisia valopalloja viljapeltokuvion sisäpuolella ja ympärillä. Monet näistä valoista on kuvattu päiväsaikaan, ja kohteet näyttävät liikkuvan tarkoituksenmukaisesti ja älykkäässä ohjauksessa. Voisiko tämä merkitä sitä, että valopallojen ja viljapeltokuvioiden syntymisen välillä on mahdollisesti yhteys? 

Viljapeltokuvioista otettuja kasvinäytteitä on analysoitu tieteellisesti. Yhdysvaltalaisen biofysiikan tohtori William Levengoodin tutkimukset näyttäisivät viittaavan siihen, että kuvioiden synnyssä vaikuttaisi jonkinlainen mikroaaltoenergia. Viljapeltokuvioiden tutkijoita pyydetään käyttämään enenevässä määrin luovaa ja innovatiivista ajattelua tutkimuksessa. Kenttätutkimuksessa käytetään tällä hetkellä jossain määrin meditaatiota, valoja ja musiikkia, tarkoituksena vaikuttaa kuvioiden syntyyn. Kuvioilmiön on nimittäin havaittu olevan vuorovaikutuksessa ihmismielen kanssa. 

Mitä viljapeltokuviot sitten ovatkaan, ne ovat askarruttaneet ja inspiroineet ihmisiä ja tehneet ihmisiin vaikutuksen kaikkialla maailmassa. Niiden kanssa tekemisissä olevien ihmisten elämää ne ovat muuttaneet pysyvästi, ja lisänneet ymmärrystä siitä, että maailma, jossa elämme, on hyvin paljon monimutkaisempi ja mystisempi kuin olemme kuvitelleetkaan. 

Tämän nettisivuston tarkoitus on julkaista maailmanlaajuisesti uusinta ja kattavinta ajantasaista viljapeltokuviotietoa ja uutisia. Keräämme raportteja kaikista uusista muodostelmista huippulaatuisten valokuvien kera eturivin tutkijoilta ja valokuvaajilta. 

Iso-Britanniassa pelloille ilmestyy kuvioita huhtikuusta alkaen elokuun lopulle saakka. Tähän aikaan vuodesta julkaisemme uusinta tietoa ja kuvia. Turvaudumme toki myös sinun apuusi siinä, että tekisit ilmoituksia uusista tapauksista, jotta voimme pitää tietokantamme mahdollisimman tarkkana. Voit lähettää ilmoituksia ja valokuvia tänne meille Crop Circle Connectoriin. 

Toivomme, että tämä nettisivusto voisi toimia avoimena ikkunana tähän nykyajan erääseen kiehtovimpaan ilmiöön, ja myös kohtauspaikkana koko maailman viljapeltokuvioharrastajille.

We Thank Henrik Pitkälä for the Finnish Translation.

SEE CROP CIRCLES


Return to the Crop Circle Connector

Mark Fussell & Stuart Dike

Hit Counter